Meer dan 100 jaar
Rond 1900 ging overgrootvader Prosper De Fruyt werken op een kasteelhoeve. De fascinatie voor brood bakken groeide en werd zo sterk dat hij zijn eigen bakkerij begon. Samen met zijn zes kinderen bouwde hij aan een bloeiend bedrijf. In 1930 startte grootvader Jerome, één van Prospers zonen, een eigen bakkerij. Van grootvader, op vader, op zoon: Bart De Fruyt doopt ze in 1997 – samen met zijn vrouw Rita Boterdaele – om tot Quality Bakery De Fruyt nv: het startschot voor een sterke groei.

Rijzend succesrecept
Met twee werknemers in een bakkerij van 15m2 worden traditionele bakkersproducten vervaardigd: brood, banket en pralines. De bakkerij kent een positieve groei en er komen twee bijhuizen: in Assebroek en in Sint-Kruis. Dagelijks beleverd met kraakverse producten. Het personeelsbestand groeit aan tot 35 en de productieoppervlakte tot 100 m2. Het bedrijf specialiseert zich meer en meer in het uitleveren naar derden, vooral met brood- en banketproducten. Sinds kort produceren we ook halfgebakken en diepvriesproducten.

 

 
 
  Quality Bakery De Fruyt nv | St.-Godelievestraat 49 | BE-8020 Oostkamp
tel 050 822 178 | fax 050 825 129 | btw 0459.882.146 | e-mail: klik hier | webdesign l
 
 
 
     
 
 
losse broden  
 
 
 

"geschiedenis"

 
 
   

 

   
 
     
 
 
  Logo De Fruyt  
taartjeswit broodbruin broodtaartjes
brood