Uniek recept
Ons brood is vervaardigd naar het authentieke recept, zoals dit reeds 4 generaties is gebakken in de dorpsbakkerij. Bloem, water, gist, zout en een beetje vetstof (vroeger vankensreuzel, nu plantaardig). Er worden geen additieven toegevoegd aan ons broodrecept.

Vakmanschap
Deegtemperatuur, rijstijden en baktijden worden manueel aangepast naargelang de wisselende weersomstandigheden. Op die manier bekomen we elke dag een perfect, ambachtelijk brood.

Oven
Ons brood wordt gebakken in klassieke ovens (geen industriŽle bandovens).

 
 
  Quality Bakery De Fruyt nv | St.-Godelievestraat 49 | BE-8020 Oostkamp
tel 050 822 178 | fax 050 825 129 | btw 0459.882.146 | e-mail: klik hier | webdesign l
 
 
 
     
 
 
losse broden  
 
 
 

"ambachtelijk brood"

 
 
   

 

   
 
     
 
 
  Logo De Fruyt  
taartjeswit broodbruin broodtaartjes
brood